Graancirkels

Graancirkels zijn indrukwekkende geometrische figuren die ontstaan in graan, mais of andere velden. Het is niet helemaal duidelijk hóe ze ontstaan, maar signalen wijzen erop dat andere energieen, lichtbollen en mogelijk ufo’s er een rol in spelen. Ze worden door deze intelligenties als middel gebruikt om te communiceren met de aardebewoners.
Deze graanformaties (het zijn nl meestal geen cirkels) kunnen verwijzen naar de stand van planeten op cruciale data, naar eclipsen, de maya-kalender, sacrale plaatsen op aarde en nog onbekende fenomenen. Duidelijk is in ieder geval dat het vreedzame boodschappen zijn, waar wij op aarde verder mee kunnen. Al is nog niet geheel duidelijk hóe. De ontdekkingen gaan ook nog steeds door. 
Augustus 2008  heb ik een reis gemaakt langs meerdere graancirkels in Wiltshire in Zuid Engeland. Het was zeer bijzonder om nu eens IN een graanformatie te zijn, vooral als het een ‘verse’ was. Het hele fenomeen van de graanformaties straalde op mij rust uit en heeft me vertrouwen gegeven voor het komende jaar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *